• liepos 17 d., Trečiadienis

Gardžių lietinių receptai

Soduose ištuštėjusios obelų šakos užsimena, kad rūsiuose tvyro rudeninis obuolių kvapas. O neretos šeimininkės ar šeimininko virtuvė skendi nuo obuolių pyragų ir gardžiausių kepinių aromatų. Obuoliais kvepiantis ruduo!
 
Obuolių mėgėjams siūlome išbandyti gardžiu lietinių su obuoliais receptu, kuriuo mielai pasidalino Danutė Malinauskienė:
 
„Pirmiausia paruošiu obuolius: juos nulupu, supjaustau plonomis skiltelėmis. Jas iškart sudedu į įkaitintą keptuvę, kurioje yra truputis aliejaus ir šaukštas sviesto. Sudėtus obuolius apibarstau cukrumi ir cinamonu. Apkepti obuolius reikia iš abiejų pusių, kol suminkštės, o cukrus karamelizuosis. Tuomet atsargiai reikia išimti iš keptuvės ir atvėsinti. Tuomet į lietinio lakštą sudėti 8–10 apkeptų obuolio skiltelių, suvynioti, ir dar kartą apkepti keptuvėje. Tai mano šeimos mėgstamiausi lietiniai!“.
 
Skanaus!
 
Galbūt Jūs turite mėgstamą lietinių receptą? Pasidalinkite!
Receptus siųskite el. paštu svetaine@sodospalvos.lt.
 
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
online free course
download coolpad firmware
Download Nulled WordPress Themes

Komentarai

Prašome Prisijungti.
avatar
  Sekti  
Pranešti apie

Šiandien

  • Liepos 17, trečiadienis.
  • Saulė teka 05:05, leidžiasi 21:44.
  • Mėnulis teka 22:17, leidžiasi 05:18.
  • Mėnulis Vandenyje 12:18. Pilnatis 00:38.
  • Aleksas, Darius, Girėnas
  • S. Dariaus ir S. Girėno žuvimo diena. Pasaulio lietuvių vienybės diena
  • Žiedų diena. Tinkama diena daržoves apkasti, sandėliuoti, konservuoti, derlių nuimti, tręšti žydinčius augalus. Netinkama diena sėti, sodinti, laistyti.
  • Kai liepos šakos kiek pakilusios nuo žemės – rytoj bus giedra, jei dar labiau nusvyra – lis.

Įvykių kalendorius

Apklausa

Ar patyrėte nuostolių dėl sausros?

Rezultatai

Kraunasi ... Kraunasi ...

Naujienlaiškio prenumerata

Norėdami užsiprenumeruoti Sodo spalvų naujienlaiškį, įrašykite savo el.pašto adresą.

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Sekite mus