Vegetariškas skanėstas

Morkų krepšeliai su vyšniomis

 

Reikės: 50 ml sviesto; 30 ml sezamo aliejaus; 100 ml pasukų; 1 puodelis rudojo cukraus; 2 valg. šaukštas džiovintų vyšnių; 3 valg. šaukštai migdolų riešutų; 2 valg. šaukštai lazdyno riešutų; 500 g morkų; 1 sauja vyšnių arba tešnių; 1 žiupsnelis cinamono; 15 vnt vaflinių krepšelių.

 

Gaminimo eiga: Morkas nuskuskite ir sutarkuokite, apkepkite keptuvėje su sezamų aliejumi nuolat pamaišydami apie 10 min. Tada supilkite pasukas, suberkite cukrų, smulkintus migdolus, lazdyno riešutus, džiovintas vyšnias ir cinamoną. Gautą mišinį kepkite apie gerą pusvalandį kol visiškai išgaruos pasukos. Tuomet belieka palaukti kol masė atvės ir sudėti ją į vaflinius krepšelius bei dekoruoti vyšnia arba trešne. Skanaus!

 

Edita Aleksandravičienė

 


guest
0 Komentarai
Atsiliepimai
Peržiūrėti visus komentarus

Šiandien

Populiariausi straipsniai

Sekite mus

Naujienlaiškio prenumerata

Norėdami užsiprenumeruoti Sodo spalvų naujienlaiškį, įrašykite savo el.pašto adresą.

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!

Apklausa

Kaip gaunate „Sodo spalvas“?

Įvykių kalendorius