Reikės: 50 ml sviesto; 30 ml sezamo aliejaus; 100 ml pasukų; 1 puodelis rudojo cukraus; 2 valg. šaukštas džiovintų vyšnių; 3 valg. šaukštai migdolų riešutų; 2 valg. šaukštai lazdyno riešutų; 500 g morkų; 1 sauja vyšnių arba tešnių; 1 žiupsnelis cinamono; 15 vnt vaflinių krepšelių.
Gaminimo eiga: Morkas nuskuskite ir sutarkuokite, apkepkite keptuvėje su sezamų aliejumi nuolat pamaišydami apie 10 min. Tada supilkite pasukas, suberkite cukrų, smulkintus migdolus, lazdyno riešutus, džiovintas vyšnias ir cinamoną. Gautą mišinį kepkite apie gerą pusvalandį kol visiškai išgaruos pasukos. Tuomet belieka palaukti kol masė atvės ir sudėti ją į vaflinius krepšelius bei dekoruoti vyšnia arba trešne. Skanaus!
Kai pirmą kartą prisijungiate naudodamiesi „Facebook“ mygtuku, pagal jūsų privatumo nustatymus surenkame jūsų viešojo profilio bendrinimo informaciją, kurią bendrina socialinio prisijungimo teikėjas. Mes taip pat gausime jūsų el. pašto adresą, kad būtų automatiškai sukurta paskyra mūsų svetainėje. Kai paskyra bus sukurta, būsite prisijungę prie šios paskyros.
NesutinkuSutinku
Prisijungti per
Leidžiu sukurti paskyrą
Kai pirmą kartą prisijungiate naudodamiesi „Facebook“ mygtuku, pagal jūsų privatumo nustatymus surenkame jūsų viešojo profilio bendrinimo informaciją, kurią bendrina socialinio prisijungimo teikėjas. Mes taip pat gausime jūsų el. pašto adresą, kad būtų automatiškai sukurta paskyra mūsų svetainėje. Kai paskyra bus sukurta, būsite prisijungę prie šios paskyros.